Левскарите скочиха на амбразурата за Делио и жегнаха ЦСКА-София

Привържениците на Левски от Сектор "Б" публикуваха във "Фейсбук" декларация, с която оказват подкрепа към треньора на "сините" Делио Роси.

Ето какво са написали феновете на Левски:

"Обяснение защо е било свалено това знаме в Сектор А.

И един коментар по повод поста след вчерашния мач - немалка част от коментарите са просто отчайващи, нивото е доста ниско и байганьовско, има някакви зомбирани хора със снимки на путин и числото в профилите си и тн. Да не говорим за каруцарските псувни по отбор, треньор, играчи. Тази онлайн активност щеше да е похвална ако се пренасяше на стадиона, но на стадиона не чухме някой да иска оставки или да псува като хамалин.

Титлата отдавна е изпусната, Левски играе без нужната мотивация в първенството, а много хора все искат някой да “ги оправя” и им се привиждат месии. С какво точно вчерашния мач промени фундаментално нещо? Роси експериментира и се готви за наистина важноте мачове за купата. Стиснете зъби до края на сезона и тогава ще правим равносметката, защото на всеки е ясно, че смяна на треньора в този момент е равносилно на самоубийство, защото точно в тази част на сезона няма да дойде някой от ранга на Мъри, а по-скоро някой като Вили Вуцов (нищо против левскаря Вили), а това е равно на гарантирано отпадане за купата. 

И понеже имаше много мнения, че едва ли не сме обречени за тая купа - в кой точно от двата мача този сезон Литекс бяха по-добрия отбор - при 2:2 есента ли или при водната топка преди 2 седмици!? Имаше мнения, че Делио бил сринал всичко... кое е това всичко? Миналата пролет имахме две по 0:3 от Литекс, преди това играхме и втора осмица, кое е това всичко? Делио ли бие дузпи, той ли пуска тъпи голове? Последните 7-8 години сме сменили сигурно над 300 играчи, 30 треньора, 15 спортни директора, 3 собственика... и какво постигнахме? Хайде стига вече с това безумие! На Мъри целият първи сезон му беше слаб, отпаднахме от беверен, но му се даде шанс и после всички знаем какво последва. Сега последните 7 нови дойдоха само преди 2 месеца, хайде да оставим треньора на спокойствие да не е цял сезон, но поне до края на настоящия, а?

Ако не сте на стадиона, поне мълчете, защото с нищо не сте помогнали на този отбор, за да му търсите сметка!

А ако сте истински левскари, обичате клуба си и наистина искате да му помогнете то ще залеете масово националния стадион на 11 април и ще подкрепите отбора до последен дъх!

И каквото стане - поне ние ще сме дали всичко от себе си и ще сме помогнали с каквото можем, това е и основната роля на привърженика! Май месец ще правим равносметки, а дотогава можем само да подкрепяме и обичаме!"

ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ - САМО ЛЕВСКИ!