Левскарите си крещят в съблекалнята

снимка: levski.bg

Загубата на "Левски" от Черно море с 1:2 не остана без последствия. Шефовете и треньорите приеха привидно спокойно поражението, но не така реагираха част от играчите.

Даниел Димов и Орлин Старокин казаха остри думи пред медиите относно играта на тима и мъжеството на колегите си, което доведе до бурен скандал в съблекалнята, пише вестник "Меридиан мач". Вчерашната тренировка на тима закъсня с близо 1 час.

В това време Здравков, Мариян Христов и Топузаков са провели разговори на висок тон с футболистите и изразили недоволството от играта им.

Самите футболисти пък изразили негодувание от работата в тима в някои отношения, а част от играчите скочили на съотборниците си Димов и Старокин, заради думите им след срещата.

Sporta.bg припомня, че според старши треньора Антони Здравков липсата на дълбочина в състава е пратила "отбора в калта".

Вестник "7 дни спорт" пък пише, че столът на Антони Здравков се клати много сериозно. След загубата във Варна Тодор Батков все по-често умувал за треньорска рокада.

Играчите пък все още били зад гърба на треньора. Вече има няколко имена, които са обсъдени от ръководството на "Левски", като до избор ще се стигне след консултация между всички фактори. Под внимание ще бъде взето и мнението на феновете, защото в "Левски" се страхуват от повторение на случая със събличането на Ивайло Петев.