Левскарите решават съдбата на клуба утре от 19.00 ч в Универсиада (ВИДЕО)

снимка: БГНЕС

Акциите на Левски, които са собственост на Спас Русев и Даниел Боримиров бяха депозирани в офиса на клуба. Новината бе съобщена от официалния сайт на "сините". Те са в размер на малдо над 86%. Ръководството на 26-катния шампион кани всички фенове на специална среща в зала "Универсиада" утре, на която ще се разисква бъдещето на клуба. Куклата на конци Спас Русев обяви, че се оттегля по-рано днес. Той обвини феновете, че са го принудили да вземе това решение и ги обвини, че са "хора без имена" и с "мнима кауза".

Ето го комюникето от Левски:

Днес официално бяха депозирани в офиса на клуба 26 383 777 броя акции, представляващи 86,73% от акциите с право на глас в "ПФК Левски" АД. Във връзка с това, като изпълнителни директори на дружеството, каним всички "сини" привърженици, ръководители на фен-организации и други "сини" сдружения на среща, която ще се проведе в зала Универсиада на 23.02.2017 от 19:00 час (вход свободен). На срещата ще запознаем всички Вас с реалното финансово състояние на дружеството и ще обсъдим заедно бъдещето на клуба.

Каним всички Вас да последвате сърцето си, да заемете местата си в името на каузата Левски, на славното ни минало и вярата в бъдещето, което заедно можем да сътворим.

Диана Иванова - изпълнителен директор на ПФК Левски

Красимир Иванов - изпълнителен директор на ПФК Левски