Левскари псуваха шеф и чуха, че пари има само за още 90 дни! Акциите за феновете са кьорфишек на Русев ВИДЕО

снимка: levski.bg

Левски има пари за 3 месеца до края на първенството. После никой не знае, призна изпълнителният директор Красимир Иванов на среща с феновете в "Универсиада". Не повече от 200-300 души дойдоха на срещата с ръководството, явно "сините" нямат никакво доверие в момента към екипа на Спас Русев.

"Загубата на Левки в настоящия момент намалява спрямо 2014 година. В последните 3 години Левски е изгубил 11,3 милиона лева. През 2014 година Левски е увеличил капитала, но с цената на заем. 26,2 милиона лева са дълговете, с парите от заемите са финансирани активите и загубата. Всеки клуб има задължения", коментира изпълнителният директор на Левски.

Това е поредната цифра на задълженията - преди те бяха 18 милиона, 20 милиона, 24 милиона.

"Акциите са в клуба и те са собственост на Спас Русев", допълни Красимир Иванов, "Месечните разходи на Левски са около 1 милион, за година разходите са 12,3 милиона лева. Тази година приходите на клуба са 11,3 милиона лева. Клубът е обезпечен до края на настоящия сезон.

Футболът е бизнес. Платихме глобата на Левски от 2014 година в европейските клубни турнири, която беше 200 000", отговори на въпрос за приходите и разходите в клуба изпълнителния директор Иванов. Той обеща, че утре на сайта ще бъде публикуван финансовия отчет на клуба.

Част от феновете нападнаха яростно Иванов и колежката му Дияна Иванова. Те контраатакуваха, че от началото на сезона за глоби Левски е платили 153 000 лева. И едва ли инвеститор ще дойде през лятото, виждайки отношенията с публиката.