Легенда на Манчестър Юнайтед се среща с фенове в Банско

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Норман Уайтсайд се среща с фенове в Банско. Футболната звезда пристига в България на 19.03. късно вечерта, а на следващия ден е специален гост на Националния събор на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България.

Всички почитатели на британския футболен клуб или просто любопитни минувачи, могат да станат част от събитието, да се снимат и да вземат автограф от Норман Уайтсайд, който ще е пикът на програмата в Queen's Pub в град Банско на 20.03.

Футболната легенда е бивш полузащитник и нападател на "Манчестър Юнайтед". В първия отбор на "червените дяволи" той има 47 гола в 206 мача.

Уайтсайд идва за първи път у нас за официална среща с фенове пише "Стандарт". Той е бил в страната ни през 1983 г., като играч, когато е двубоят между ЖСК "Спартак" Варна и "Манчестър Юнайтед". На 20.03. на срещата ще бъдат поканени и бившите варненски футболисти, които са участвали в съревнованието през 80-те. Организаторите от официалния български фен клуб на "червените дяволи" са замислили да разиграят на търг тениска на Уайтсайд, а междувременно всички гости на пъба ще гледат на екрани и мача между "Манчестър Юнайтед" и "Манчестър Сити".