ЛаВар с нови небивалици: Ще смажа Джордан и ЛеБрон

Скандалният ЛаВар Бол, баща на най-новото попълнение на Лос Анджелис Лейкърс - Лонзо, отново предизвика смях у феновете на баскетбола. Собственикът на марката "Биг Болър Бранд" гордо заяви, че би смазал легендите Майкъл Джордан и ЛеБрон Джеймс при игра 2 на 2, заедно с най-малкия си син ЛаМело.

"Ако аз и Мело играем срещу ЛеБрон и Ем Джей, ще ги бием. Ще смажем всеки, който ни се изправи", уверено заяви 48-годишният ЛаВар. Той не за пръв път говори за баскетболните си качества, които "превъзхождат" тези на най-големите в играта. През март той заяви, че ще разбие Джордан при игра един на един. "Щях да убия Майкъл, когато бях млад. Не може да ме спре 1 на 1. Трябва да стреля отдалеч и да вкарва всеки удар, защото не може да мине през мен, а аз щях да забивам всяка топка", сигурен бе ЛаВар.

Интересното е, че през далечната 1987-1988 той отбелязва по 2,2 точки средно на мач за колежанския Уошингтън Стейт. "По-слабият" Майкъл Джордан пък става 6 пъти шампион на НБА, печели 6 пъти приза за най-полезен играч на финалите, участва в 14 Мача на звездите и се превръща в олицетворение на думата баскетбол.