Куман предупреди пияницата Рууни: Спри или си тръгваш!

снимка: twitter.com/Wayne Rooney

Мениджърът на Евертън Роналд Куман не смята да търпи поведението на Уейн Рууни и е заплашил нападателя, че при още един гаф той ще изхвърчи от "Гудисън Парк". Бившият капитан на Манчестър Юнайтед се забърка в пореден скандал, чиято основна причина отново е чашката. Англичанинът показа, че обича да си пийва в предишния си отбор, но сега дори бе хванат от полицията да шофира в нетрезво състояние. Той бе задържан и строго санкциониран от властите.

Наставникът на "карамелите" също не си е поплюл. Той веднага глобил Рууни с 2 седмични заплати, което е около 300 хиляди паунда. Холандският специалист ще извика нападателя на среща в офисите на клуба, на която ще обсъдят поведението му, а със сигурност Рууни ще бъде скастрен жестоко. "Дейли Мейл" съобщава, че още преди да купи англичанина от Юнайтед, Куман е провел сериозен разговор с него относно алкохолните му навици.

При още една издънка бившият капитан на Англия ще си стегне багажа, въпреки че е най-важният футболист на Евертън. Куман се нуждае от него повече от всякога, но няма да търпи поведението му да зарази и други футболисти в съблекалнята.