Кубрат Пулев ще става баща - вижте наедрялото коремче на Андреа (СНИМКИ)

снимка: БГНЕС

Фолк певицата Андреа е бременна от Кубрат Пулев! Tази сензационна новина се натъкна фоторепортер. Русокосата фурия от месец насам се е покрила изненадващо и не може да бъде видяна по участия и се оказа, че има сериозна причина за това, пише pik. Андреа е напълняла драстично и има доста набъбнало коремче като бременна в поне 4-я месец жена, видя папаракът ни. 

За дългоочакваната бременност на изпълнителката се говори от месеци, след като тя самата съобщи още в началото на годината, че с Кобрата са готови за тази сериозна крачка в отношенията си. Освен това тя не искала да чака да чукне 30 години, преди да забременее, тъй като колкото по-младо била, толкова по-лесно щяла да се възстанови от раждането. Кариерата й също й позволявала в момента да поспре за няколко месеца и да се отдаде на грижи за бебето и укрепване на връзката й с Пулев. 

Явно добрата новина вече е факт и вероятно за това ще съобщи съвсем скоро и Андреа, след като се увери, че всичко с бремеността й е наред и може без притеснения от суеверия и лоши поличби да признае за състоянието си, което става все по-видно.

Андреа вече не шофира сама лъскавото си "Порше"

Фолк певицата е наедряла и с голямо коремче

Певицата е качила дрехите с поне два номера

Андреа се е отказала и от тежкия грим и екстеншъните