Кубрат Пулев като Роки! Облян в кръв и с аркада претрепа Дину в див екшън

Кубрат Пулев записа най-зрелищната си победа в профи кариерата. Той надви в изключителен мач Богдан Дину. Брутална аркада до лявото око на Кобрата се отвори в четвъртия рунд обля в кръв нашето момче. Румънецът дори бе близо до нокаут и българинът се олюляваше. 

ВИЖТЕ БРУТАЛНИЯ НОКАУТ НА КОБРАТА ТУК В ИНСТАГРАМА НА НЕГОВИЯ ПРОМОУТЪР ТОП РАНК

SPORTA.BG ПРОСЛЕДИ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО В СБЛЪСЪКА - ЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК

Като феникс от пепелта обаче Кобрата се възкреси и с уникални серии и спортна злоба прати съперника си в 3 нокдауна в труден за описване седми рунд. В него Кубрат Пулев бе и пред дисквалификация, защото при първия нокдаун удари опонента си, след като рефера спря боя. После Пулев се разяри и съсипа Снайпериста с нечовешки крошета и серии.

Това бе 27-и успех за софиянеца, който има само 1 поражение - от Влад Кличко. Така с първата си поява на US-сцена Кубрат впечатли и със сигурност интересът към него след този рядко срещан бой ще се засили неимоверно.

Екшънът започна по-добре за Пулев, който имаше предимство на ринга в първите два рунда, макар и леко. Българинът беше по-активният боксьор. Дину обаче обърна ситуацията след това. Румънецът дори отвори аркада над лявото око на Кобрата с хубав десен прав в четвъртата част. Съперникът на българина имаше предимство в третия и четвъртия рунд и е истинско щастие за нашето момче, че показа волеви качества и се съвзе. След това Кобрата не само изравни играта в мача, но и взе преимущество на ринга в петата и шестата част.

В седмия рунд Кубрат Пулев прати съперника си в нокдаун, но съдията прецени, че е имало нарушение на правилата от страна на българския боксьор. Заради това беше отнета точка от актива на родния боец. Тук можеше наказанието дори да е по-тежко и Пулев да бъде дисквалифициран, но до това не се стигна. 

Още преди края на този рунд Дину отново беше на пода. Този път нокдаунът беше чист и съдията отброи по правилата. Румънецът успя да се изправи и да продължи, но това не това не трая дълго. 

Богдан Дину се озова на земята за трети път само 11 секунди преди края на седмия рунд, не успя да продължи и това се оказа финалната точка на мача. Това е 27-а победа за Кубрат Пулев на професионалния ринг и 14-а след нокаут.