Кубрат Пулев извади 150 000 долара, за да се раздели със Зауерланд

най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се е откупил от досегашния си промоутър - немската компания "Зауерланд". Кобрата се е решил на тази стъпка, за да се освободи от зависимости, които не са го удовлетворявали. Кубрат разкри за това свое действие пред в-к 168 часа.

"Преди 10 дни аз прекратих договора си със “Зауерланд” предсрочно, заради което им платихме 150 хил. долара. Ние ще останем в добри отношения и ще работим съвместно, но нещата не вървят. Гоним различни интереси и имаме различна идеология. Нито те са лоши, нито аз съм лош. Смятам, че всеки трябва да следва своите цели по своя си начин, което е по-добре за всички страни. И аз си платих за това.

Най-важно е човек да се чувства добре, да отстоява принципите си, да защитава достойнството си и да бъде това, което е. Да, за мен парите са важни, те движат света, но в никакъв случай не са всичко. Не трябва да оставяме на алчността да ни води.

Много хора, изглежда, мислят, че ще живеят по 3000-4000 години, но колко преди нас са ламтели и са мислели същото, а вече ги няма. Не трябва да се забравя, че всички сме временно тук. Преди време прочетох, че Ванга е казала нещо, до което и аз достигнах като извод още преди това, а то е, че човек не трябва да иска много, за да може да плати цената. Един ще открадне, ще постъпва долно, ще натрупва милиони и милиарди, ще преуспява моментално, но има някой, който гледа и накрая всичко си идва на мястото. Всеки минава на касата и си плаща дълговете.

Баща ми ни е учил да бъдем честни, почтени и да помагаме на когото можем. Не казвам, че трябва да съм за пример, казвам просто какво ме води в живота"