Кубрат Пулев е готов за Кличко, увери треньорът му

снимка: photonista.de

Личният треньор на Кубрат Пулев Ото Рамин сподели в интервю пред TV7, че българският боксьор е напълно готов за голямата битка с Владимир Кличко на 15 ноември в Хамбург.

Кобрата излиза срещу украинския шампион в преследване на световната титла, а според думите на неговия наставник, софиянецът "вече гори" в очакване на най-големия мач в историята на българския професионален бокс.

"Подготовката за мача премина добре. Кубрат е напълно здрав, използва чудесно спаринг-партньорите си за тренировките. Сега остават няколко дни, в които трябва да се поработи върху стабилизиране на спортната форма. Той вече гори в очакване на срещата с Кличко след отлагането, но двубоят вече е близо", заяви Ото Рамин пред TV7.

Германският специалист издаде част и от тактическите идеи, които той и Кубрат Пулев са подготвили на Кличко, а именно - търсенето на повече удари в тялото на украинеца.

"В тази битка ще бъде важно Кубрат да вкарва точни удари в тялото на съперника, за да убеди зрители, съдии и самия Кличко, че заслужава да стане шампион", заяви Рамин.