Кубрат Пулев даде заявка за политическа кариера и бебе от Андреа

снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев не изключва възможността да навлезе в политиката един ден. Пред телевизия „България Он Ер”, Кобрата посочи, че съществува и такъв вариант. По думите му и в момента е наполовина политик, защото живее за хората

"Тази енергия, която давам на хората и толкова откровен, тази любов към България. Колко по-политик да бъда? Кой политик може да се похвали с такова желание към България. Да го виждате или усещате от тях. Или са много малко, или малко го показват", посочи той.

Целта на боксьора си остава световната титла, а не дадена персона. По думите му интересните му съперници са трима - всичките, които имат световни титли.

"Не ми е за цел да седя и да гоня даден човек, от който имам загуба", коментира Пулев по повод срещата му с Владимир Кличко. 

"Независимо дали той ще победи или не , той едва ли ще иска мач с мен. За предния мач чаках година и половина напред. Една година не играх заради това нещо. Бях официален претендент. Той отбягваше, през цялото време дори, когато се подготвях направи номер две седмици преди мача, за да го отложи. Моята цел е световната титла, а не дадена персона", посочи Пулев.

По думите му малките неща и детайли "обръщат колата", именно те допринесли за загубата му от Кличко. Пулев подчерта, че поуките са взети на няколко пъти от този мач и продължава напред.

В началото на чесеца Кубрат Пулев стана европейски шампион с 12-рундова победа над Дерек Чисора. По думите на спортиста върхът е доста ветровит, но когато си подготвен не е и толкова висок.

"Много пъти и аз съм гледал и съм казвал: "Не трябва да бъде така" - сам си го казвам и сам се коригирам. Тоест един човек да се развие и да се самоусъвършенства, той трябва да започне първо от себе си, за да промени нещо. Животът е моменти. През цялото време има хора, които вървят и са намръщени и не осъзнават, че имат всичко - имат здраве, свобода. Трябва всеки ден да сме доволни от това, което сме, да не ламтим за много - да изискваме много от себе си и да не ламтим за много. Тънки са границите", добави той.

Кобрата не скри, че отдавна е готов за дете, но за него трябват двама: "Да са узрели и да са готови за него. Не бързаме, хубавите неща стават бавно".