Кубрат Пулев: Да си велик изисква труд, любов и вяра

Кубрат Пулев се отчете с втора публикация в социалната мрежа "Фейсбук", след скандала, който се разрази около неговата персона в последните няколко дни. Кобрата попадна под светлините на прожекторите в САЩ, но този път с негативен знак. Пулев е с временно отнет лиценз за Калифорния, след като си позволи да целуне репортерката Джени Суши, минути след победата си над Богдан Дину на ринга в Коста Меса.

Суши нае най-популярния възможен адвокат, занимаващ се с подобен тип съдебни дела - Глория Олред, като се закани да съди българския боксьор.

Вчера обаче везните се наклониха до известна степен в посока "Пулев", след като в социалните мрежи бе публикувано видео, доказващо, че журналистката не само не е била притеснена от факта, че е била целуната, а на партито за успеха на Кобрата съвсем е отприщила емоциите си.

"Нищо велико не може да бъде постигнато без много години на усилена работа, упоритост и много, много любов и вяра в това, за което се бориш", написа Кобрата в социалните мрежи, прилагайки снимки от битката си с Богдан Дину.