Крушарски стана медийна звезда на Острова

снимка: SPORTA.BG

Славата на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не е характерна само за българските футболни ширини. Босът на "смърфовете" попадна в интересна класация на британското издание "Гардиън". Той влезе в рубриката "Казано и прието" заедно с боса на швейцарския Сион - Кристиан Константин. 

"Собственикът на Локомотив - Христо Крушарски определи играчите като "безобразни и безволеви", а после добави: "Ще ги глобя, ще хвърчат глави!". След това защити феновете на Локомотив, които хвърлиха метална тръба по вратаря на Славия: "Той сам ни провокираше. И аз бих го ударил", пише "Гардиън" за Крушарски.

Вчера той бе нападнат от фенове на Локо след загубата на "черно-белите" от кръвния враг Ботев с 0:3. Привържениците смятат, че собственикът е виновен за слабите резултати и не изпълнява дадените обещания.

Иначе другият собственик в класацията на британското издание - Кристиан Константин, попадна там, след като нападна телевизионен репортер на стадиона. Журналистът го оприличил на "нарцис с нулева емпатия", което разгневило боса. Сега той ще отговаря за действията си пред съда.