Крушарски изплати по 2 забавени заплати и обясни как ще процедира с детето-чудо Ияд Хамуд

Отбори от Италия също проявяват интерес към младата надежда на Локомотив (Пд) Ияд Хамуд. Това съобщиха от ръководството на пловдивския клуб.

На този етап обаче те само следят изявите му и не са са влизали в контакт с шефовете на „черно-белите“. При това положение не става ясно откъде в клуба са информирани зa подобен интерес.

Досега най-сериозен е интереса към таланта от страна на английския Шефилд Уендзи, като в началото на месеца Грег Батън от клуба дойде в България за начало на преговорите за момчето.

Ръководството на Локомотив (Пд) няма никакво намерение да праща Ияд Хамуд да тренира с чужди отбори, нито ще пита за евентуален негов трансфер.

„Нашата цел е да го развием като класен футболист и да стане лице на клуба в бъдеще, а не да го продадем набързо и да запушим финансово някоя дупка“, аргументираха своето решения „черно-белите“ шефове.

Иначе локомотивци продължават подготовката си за мача с ЦСКА на 18 март. За това двубоя те няма да разчитат на наказания си голмайстор Мартин Камбуров.

Настроението в клуба е отлично, след като собственикът Христо Крушарски плати по две забавени заплати. Самият той в момента е в Бразилия по бизнесдела и няма да присъства на мача с ЦСКА, тъй като ще се върне в България в края на месец март.

Преди време се появиха информации, че в Локомотив не плащано с месеци, но лично легендата Христо Бонев заяви, че става дума за една заплата. Сега пък се потвърждава, че са платени две забавени месечни възнаграждения. Тоест - Зума е излъгал.