Крушарски избухна с лаф за Ияд: Правим ракети за космоса, та един младок ли няма да задържим

снимка: bnr.bg

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски разкри какви са му плановете за младия талант на "смърфовете" Ияд Хамуд пред "Меридиан Мач".

"Ияд е страхотно момче. Разбира се, че се радвам за него. Едо имаше смелостта да го пусне и той се отблагодари. Ние правим ракети за космоса, та един млад талант ли няма да задържим. Разбира се, че Ияд остава в Локо Пд. Ще му се радваме, как расте и се развива като футболист. Вярва, че ще постигне много. А иначе, сега като вкара гол на Левски може и за президент на България да получи оферта. Остава в Локо и ще се радвам като навърши 18 да стане нашият Меси. Звъннете ми в петък да ви кажа, как ще свърши мача с Левски. Тогава пътувам за Бразилия. Само като съм в чужбина успявам да прогнозирам правилно резултатите. Миналия път като ги бихме с 3:2 бях в Аржентина. Премии за мача с Левски ще има. Те ще бъдат в памет на Иван Славков. Ще давам премии срещу Левски всеки път, докато не започнат да уважават този човек. "

"Бях обещал на отбора да ходим на дискотека след Дербито и ги заведох. Така се прави - а не да се дебнем, кой, кога излиза. Иначе е ясно, кой беше най-силен в празненствата - Камбура. Срещу него да тичаме, не можем да го стигнем. Иначе сериозно - той е абсолютен пример за всички в Локо, как трябва да се играе и как трябва да се живее извън терена. Професионалист, когато трябва и в същото време умее да се забавлява."