Крум Дончев организира зрелищно шоу

снимка: Булфото

За втора година GLOBUL организира инициативата „Ти и Крум Дончев в действие“, благодарение на която петима късметлии ще имат шанс да влязат в ролята на навигатори на четирикратния рали шампион Крум Дончев и да изпитат адреналина от една обиколка в състезателния автомобил на GLOBUL Rally Team.

По повод предстоящото събитие, GLOBUL стартира Facebook игра, която ще продължи до 18-ти ноември включително.

Потребителите, които желаят да се включат в надпреварата „Ти и Крум Дончев в действие 2013“ ще трябва да отговорят на шест въпроса, свързани с рали спорта и с екипа на GLOBUL Rally Team.

Всички, които дадат верни отговори на въпросите, ще имат шанс да участват в жребия за спечелването на наградата. Имената на петимата печеливши ще бъдат публикувани на фен-страницата на GLOBUL във Facebook.

Събитието „Ти и Крум Дончев в действие“ ще се състои на 23-ти ноември на специално подготвено трасе между селата Каменица и Петрич, част от отсечка Мирково на рали „Средна Гора“ 2013.

Участниците ще имат възможност да седнат на мястото на Петър Йорданов в новия състезателен автомобил на GLOBUL Rally Team – Форд Фиеста R5, и да изминат една скоростна отсечка заедно с рали шампиона Крум Дончев.

Всички присъстващи на събитието ще могат също така да се запознаят лично с екипа на GLOBUL Rally Team, да вземат автографи и да се снимат с отбора.

Въпреки че броят на участниците е точно определен, инициативата е отворена за всички, които желаят да присъстват.

Пилотът на GLOBUL Rally Team е и официален посланик на инициативата на GLOBUL „Шофирай безопасно“.