Красива стюардеса забърка сексскандал в Манчестър Юнайтед (СНИМКИ)

галерия:

Младият нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е поредната звезда на световния футбол, който се забърква в сексскандал.

Французинът е женен за любовта си от детските години Саманта, като двамата имат и едно дете.

Това обаче не е попречило на най-скъпия тийнейджър да прекара един романтичен уикенд в хотел в Париж с красивата Емили Уейдмън.

4152265

"Той ми написа съобщение и ми каза "изпрати ми своя снимка". Беше впечатлен от устните ми. Изпратих му и започнахме да си пишем всеки ден."

4152266

"Беше ми казал, че се е разделил със съпругата си.Покани ме на романтичен уикенд в Париж. Изпрати ми адреса на хотела и се срещнахме там. Когато се видяхме започна да ме целува и си помисли, че ще скоча веднага в леглото с него. Но аз не съм такава, не спя с мъже на първа среща. Исках да се разходим и го направихме. Излязохме да разгледаме града. Феновете веднага го познаха и искаха да се снимат с него. Той с радост си говореше с тях. Последва вечеря, а после се върнахме в хотела. Започна да ме целува и въпреки, че не съм такава, бях пийнала и не успях да му устоя", разказва бившата стюардеса. 

4152264

Все още няма коментар от футболиста или от жена му. Очаква се по историята да се изкажат още Луис ван Гаал и Дидие Дешан.