Красимир Балъков и Цанко Цветанов възкресяват Етър

снимка: pfclitex.com

Легендите на българския футбол Красимир Балъков и Цанко Цветанов влязоха в новия Управителен съвет на втородивизионния Етър (Велико Търново), заедно с още няколко членове. Това стана ясно след проведеното Общо събрание на клуба.

Балъков и Цветанов ще работят за имижда на Етър, както и ще помагат с футболни и организационни съвети с огромния си опит, натрупан във футбола. Нови членове на клубната управа са още проф. Георги Камарашев – зам.-кмет на Община Велико Търново, и Петър Колев, а Александър Нанков бе преизбран за президент на клуба, съобщава "Велико Търново Спорт".

"Етър (Велико Търново) бе създаден с цел да продължи традициите в нашия град и влизане в професионалния футбол, което бе изпълнено. Клубът няма задължения и е финансово стабилен. Всички задачи за този мандат са изпълнени”, заяви Нанков.

Балъков, Цанко Цветанов и останалите нови в УС бяха приети единодушно. Александър Нанков обяви и една структурна промяна в спортно-техническия щаб. Стефан Атанасов става спортен директор на Етър, а за администратор е назначен дългогодишният секретар на Зоналния съвет на БФС Страцимир Тинчев.