Ковачич отряза Ливърпул: Добре ми е в Интер

снимка: inter.it

Спряганият за трансфер в Ливърпул хърватски национал Матео Ковачич заяви, че се чувства щастлив и „като у дома си“ в Интер, затова не обръща внимание на слуховете за интерес към него от страна на други отбори.

„Не ми е приятно да чета за преговори, за евентуален мой трансфер, за интерес от други отбори, защото съм щастлив Интер. Вярно е, че дойдох да печеля трофеи, а вече две години това не се случва, но чувствам, че това е моят дом“, каза Ковачич пред „Кориере дело спорт“.

„Следващият сезон ще е много важен за мен, защото съм на 21 години. Вярвам, че Манчини може да донесе трофей. Не трябва обаче да се сравняваме с Ювентус на този етап, защото те все още са по-добри, нищо че загубиха трима основни футболисти.

Нашият състав е много силен и със сигурност сме амбицирани да се представим по-добре от предишните две години. Аз лично трябва да се подобря в тактическо отношение и в играта в защита, винаги давам най-доброто в единоборствата, независимо, че някои хора ме критикуват“, каза още хърватинът.