Колоритният Моу: Галатасарай ще вземат мен по-лесно от Фелаини

снимка: БГНЕС/EPA

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обсъди евентуалния изходящ трансфер на Маруан Фелаини в Галатасарай и входящия на Неманя Матич от Челси. Португалецът го направи в типичния си колоритен стил.

"За Галатасарай е по-лесно да вземат мен, отколкото Фелаини", пошегува се Специалният. "Забравете за Маруан. Той е много важен играч за мен", отряза Моу мераците на турския гранд. Вчера се появи мистериозен лист хартия, на който бе изписано предложението за договор на Феалаини от страна на Галатасарай, а цифрите бяха наистина примамливи.

Специалният даде големи надежди на феновете на Юнайтед, че Неманя Матич е много близо до преминаване на "Олд Трафорд". "Чакам големите новини. Знам, че Матич много, много желае да се присъедини към нас. Когато играчът го иска много, то тогава шансовете са истински големи. Няма да издам нищо повече", сподели Моу.

Вчера изтекоха снимки на сръбския халф, който е с фланелка на "червените дяволи" с номер 31. Мениджърът на Юнайтед обаче каза, че няма никаква представа за какво става въпрос. "Не знам, защото не съм бил там. Но 31 е свободен номер", отново намекна португалецът.