Кое е момчето, което Дани Абало прегърна на "Анфийлд"?

Няма как да не ви е направило впечатление моментът, в който испанското крило на Лудогорец Дани Абало отпразнува попадението си срещу Ливърпул с млад мъж, намиращ се в зоната за инвалиди на "Анфийлд".

Абало отбеляза изравнителното попадение за 1:1 в двубоя с мърсисайдци от Шампионската лига, а секунди по-късно той вече прегръщаше един от хората в инвалидни колички, наблюдаващи двубоя.

Постъпката на испанеца светкавично спечели симпатиите на всички футболни фенове, които отдадоха заслуженото на хубавия момент в социалните мрежи.

Но кой всъщност е човекът, който Дани Абало така топло прегърна след гола си във вратата на Симон Миноле?

Оказа се, че въпросният мъж всъщност е сънародник на Абало и брат на кондиционния треньор на "орлите" Хавиер Рамос. Неговото име е Хосе, а самият Абало разясни повече за постъпката си на "Анфийлд".

"В този момент виждах само брата на Хариев и жена му. Просто не виждах нищо друго и с радост посветих това попадение на тях и цялата публика, която дойде до Ливърпул, за да ни подкрепи”, разказа Абало, цитиран от bTV.

Кондиционният треньор на разградчани Хавиер Рамос също благодари на нападателя за постъпката му.

"Брат ми Хосе много емоционално прие този жест и се просълзи, тъй като изобщо не е очаквал някой да му посвети гол и още повече на такъв стадион като „Анфийлд”. Смятам, че това, което направи Дани, допринесе за едно голямо щастие на един човек в такова положение", разказа той.