Коце Хазурво: Щастлив съм, че се завръщам за трети път в ЦСКА

снимка: БГНЕС

Костадин Хазуов и Милен Кикарин бяха официално представени като футболисти на ЦСКА 1948 на пресконференция, която се проведе в Пресклуб „България“. Звездното дуо е част от последния шампионски отбор на ЦСКА, който спечели титлата във "В" група и Купата на България през сезон 2015/2016. Двамата пристигат в клуба с една единствена цел - да върнат ЦСКА там, където му е мястото - на върха.

„Много съм щастлив, че се завръщам за трети път в ЦСКА. От няколко дни тренирам с отбора и съм много впечатлен от всичко – тренировъчен процес, условия, спортно-технически щаб. Искам да помагам на младите футболисти да се развиват и с общи усилия да постигнем поставените цели.

Щом съм тук, значи това е моето място. Само един разговор с треньора Вальо Илиев ми беше достатъчен, за да приема този отбор“, сподели Костадин Хазуров.

„Щастлив съм, че отново се завръщам в ЦСКА. Надявам се, че с Кирил Котев и Коце Хазуров ще помогнем на отбора да изпълни целите си. Следя развитието на клуба още от миналата година и съм много добре запознат с работата. Сега вече и като футболист виждам колко професионално се работи тук. Надявам се, че заедно с младите момчета ще успеем да върнем ЦСКА там, където му е мястото“, коментира Милен Кикарин.