Кобрата за новото ни лого: Пълна излагация, аз ще направя по-хубаво

галерия:

снимка: Булфото

Като пълна излагация определи логото, което ще представя Българското председателство на Съвета на Европа през 2018 година звездата ни в професионалния бокс и претендент номер 1 за световната титла в тежката категория във версия IBF Кубрат Пулев.

То беше представено вчера и предизвика бурни реакции в обществото, като не е определяно еднозначно.

"Пълна излагация. Аз ако се хвана ще направя по-хубаво", коментира в типичния си откровен стил Пулев, като даде за пример логото на спортния си център в квартал "Хладилника", което според него е с класи над това на председателството ни.

Той получи за девети път наградата за Спортист на месеца на Пресклуб "България", която по традиция е златна значка от най-висок карат. Заедно с нея върви и ваучер за двудневна почивка в Пампорово.

"Вече мога да ги наредя на гердан и със сигурност ще е по-естетичен от логото", пошегува се Пулев, а относно ваканцията в Пампорово щял да изчака да му се събере месец и едва тогава да заведе гаджето си Андреа в курорта.

"Отдавна ми е време за деца, но тази година имам много важни мачове и няма да ставам баща засега. Може би догодина, трябва да изчислим предварително внимателно времето за зачеване, да му знаем зодията", добави още звездата ни в профибокса.

Ето и от какво се възмути Кобрата:

4163074