Кобрата за Кличко: Не съм като него с модерна сексуална ориентация

снимка: БТА

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев определи следващият съперник на Владимир Кличко като клоун.

Британецът Тайсън Фюри ще се бие за световната титла на Кличко на 24-ти октомври. Фюри е известен с острия си език и със своето арогантно отношение към всички останали боксьори. Той използва времето преди мача си с украинеца, за да се заяжда с него и с бившите му съперници.

В едно от изказванията си той заяви, че Пулев се е бил като глупак срещу Кличко. В същото време определи украинеца като скучен и твърде възрастен шампион.

Пред "България днес" Пулев отвърна на атаките на европейския шампион. "Фюри е клоун и палячо. Той можеше да се пробва срещу мен за европейската титла, но се отказа.

Живот и здраве, пътищата ни рано или късно ще се пресекат. Той не е нищо особено. Само много лае. Все пак мисля, че има шансове да победи Кличко, който не е непреодолим".

Пулев говори още и за някои от нападките на Кличко към него, както и за предстоящия му мач на 26-ти септември в Германия. Все още не е ясен опонентът на българина.

"Аз съм на мястото си. Не съм като него с модерна сексуална ориентация. Все още не е ясно с кого ще се бия. Иска ми се да е класен противник.

Това обаче не зависи от мен. Ули Вагнер е много добър треньор и има поглед върху бокса. Започваме да се разбираме все по-добре. Нещата няма да станат за седмица или две", заяви Пулев.