Кобрата: Всички искат много пари за мач срещу мен

снимка: SPORTA.BG

Големият български боксьор Кубрат Пулев пристигна от Германия тази сутрин след като постигна 20-та си поредна победа в света на професионалния бокс.

Той отказа в третия рунд хърватския боксьор Ивица Перкович. Кобрата заяви пред бТВ, че всеки боксьор който излиза срещу номер 1 в света Кличко или номер 2 Пулев – иска много пари и това е един от проблемите покрай неговия съперник.

"Със сигурност не беше лесно да се намери противник. Всичките тези номера, които направиха и се опитаха да направят , въпреки че не беше кой знае какъв противник важното е, че се състоя мачът, което е важно за мен, защото аз трябва да бъда на ринага и ми трябва допълнителен опит", каза Кубрат Пулев за двубоя в Рощок."

Кобрата говори за причините заради които се стигна до това размотаване с неговите съперници

"Причината никога не е една. Те са няколко. Причината е аз съм номер 2 в световната ранглиста, първи е Владимир Кличко, след това е Кубрат - България. От там нататък на всеки един противник като му кажат срещу номер 2 в световната ранглиста или номер 1 в iBF нормално е всеки да иска много пари."

"Мисля, че трябва да се радваме, че от малка България е излезнал такъв шампион, който побеждава съперниците си, който е класа над съперниците си. Аз победих доста сериозни противници и съм доказал пред себе си и предполагам и пред България, че мога да побеждавам и много по-големи съперници. Дай боже да победя и Владимир."

"Бях българче, сега съм българин и ще си остана такъв до края на дните ми сигурно. Няма какво да го коментираме и някой да се чудят защо, ама защо не. Много хора говорят много неща, но аз в това съм категоричен."