Кобрата съсипа Кличко и Джошуа! Ето ги думите на Пулев

снимка: НСА

Българският боксьор Кубрат Пулев направи доста интересно изказване по повод предстоящата супер битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на 29 април. Британецът защити световната титла срещу Ерик Молина и сега ще трябва да даде шанс на Кличко да се бие за нея, след като украинецът я загуби от Тайсън Фюри.

Кобрата обаче скочи на Джошуа, че е подбрал такъв противник, че да може да спечели без проблем.

"Невероятна форма (бел. ред. на Джошуа), но може би моят противник беше по-опасен от неговия. Неговият (бел. ред. Ерик Молина) се беше качил просто да загуби, докато моят противник Питър се опита да ме нокаутира, опита се дори да играе мръсно, докато неговият противник просто беше дошъл да загуби, беше примирен, не знам в каква форма е бил. Той все пак е световен шампион, защитава световна титла, би трябвало да е срещу доста по-сериозен противник. Но ще видим - мач между Кличко и Джошуа ме съмнява, че изобщо ще има. Това е моето мнение. Мен ме съмнява, че ще има такъв мач. Въпреки всичко, аз съм готов да се изправя и срещу двамата", каза Кобрата.

"Въпрос на време е. Не "може ли", а въпрос на време е. Както беше въпрос на време да играя в България и то се осъществи, вече е история. Това също е въпрос на време и то съвсем кратко време".

"На мен повече би се искало да е срещу Кличко, защото имам да си връщам малко", призна Пулев.