Кобрата се пошегува с Джонсън, че е грозен: Няма как да си намери български жени, защото те са красиви

галерия:

снимка: официален фейсбук на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев бе доста лаконичен, но в същото време ясен и категоричен, че ще смачка Кевин Джонсън в петък .Двубоят за Интерконтиненталната титла в тежката категория е на 28 април в "Арена Ареец", а програмата започва в 19:00 часа. 

"Смятам, че съм добре подготвен. Направихме добри спаринги. Джонсън е добър боксьор, който ще даде всичко, но няма да успее", отсече Кубрат Пулев на официалната пресконференция преди двубоя.

"Противникът е опитен боксьор. Има характер. Има повече мачове от мен в професионалния бокс. Да се пречупи такъв съперник, но ще покажа как ще го направя. Ще дам всичко от себе си. Една евентуална загуба ще ме върне назад с много. Тренирам от доста време. В добра форма съм и съм спокоен. Сигурен съм в себе си и в собствените си сили", добави още Кобрата. 

Родният боксьор за пореден път коментира и думите на Кевин Джонсън, че ще си тръгне с българска жена за Америка. Кобрата дори намекна, че американецът е грозен и няма как наша сънародничка да го хареса.

"Той няма да си намери българска жена, може само да ги гледа и да им се радва, защото българките са много красиви. Може да се снима с тях, но нищо повече."