Кобрата: Каня Стоичков на ринга, да му оправим левачката

Топ боксьорът ни Кубрат Пулев удостои с присъствие официалното представяне на автобиографичната книга на Христо Стоичков и говори откровено за приятелството си с Камата, за графика си през 2019 година, както и за евентуалния бой за световната титла в тежка категория с Антъни Джошуа.

“Не мога да кажа нещо по-специално, не сме се били, не сме влизали в битка някъде и не сме играли футбол. Близки сме и той е един истински човек, много готин, прекалено откровен даже. Бях много малък и те играха на Световното, бях му фен от малък и за мое щастие, станахме приятели. Много мачове си спомням, възхищавах се на хладнокръвието му при дузпите, което е много голямо качество. Боксьорите имат такъв хъс като неговия.

Малко или много Пулеви сме написали вечелеко историята и се надявам да донеса световната титла в България, за да завършим историята. Смятам, че догодина мачът с Джошуа ще е факт. Ще имам друг мач преди това, защото няма да го чакаме да благоволи. Ще имам един-два мача, които трябва да спечеля, естествено. Липсваше ми рингът много, бях концентриран, но играх на сигурно, защото нямах усет. На майтап може да се сбием със Стоичков, каня го на ринга, за да му изчистим левачката още повече.