Клоп: Паднахме от липса на късмет

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не беше в добро настроение след загубата с 1:3 от Реал (Мадрид) на финала на Шампионската лига. Мърсисайдци останаха без звездата си Мохамед Салах още през първата част, тъй като той получи контузия. На всичко отгоре вратаря Кариус направи две фрапиращи грешки и подари успеха на Реал. 

“Поздравления на Реал (Мадрид). Разбира се, че контузията на Салах изигра ключова роля в срещата. Единоборството с Рамос бе доста сериозно и грубо. Лош късмет с Салах. Контузията му изглежда наистина сериозна. В момента той е болница, където минава скенер. Възможно е травмата да е в областта на ключицата или рамото. Това е много лошо за Мо, много лошо за нас, много лошо за Египет. Това е онази част от футбола, която никак не харесвам”, каза Клоп.

“Никога няма да разберем какво щеше да стане, ако Мо бе останал на терена. През първото полувреме играхме добър футбол, имахме положения, пресирахме съперника. Нуждаехме се от малко повече късмет във финала. Ние не просто нямахме късмет, а ни споходи лош късмет. Мисля си как е възможно това да се случи тази вечер”, допълни мениджърът на Ливърпул.