Киселичков съжалява, че Черноморец пропуска много

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Тодор Киселичков заяви днес, че съжалява за пропуснатите голови положения във всичките пет мача от началото на първенството в Б група до момента.

Киселичков днес има рожден ден, навършва 39 години, и почерпи колегите си и отбора в съблекалнята.

"Ако си бяхме вкарали положенията, не само точките ни щяха да са повече, но и вероятно нямаше да сме толкова назад в класирането. Имам предвид, че за пет мача сме ударили 6 греди.

Срещу Монтана и ФК Бургас имахме непростими пропуски, срещу Пирин Разлог и особено срещу Локомотив (Мездра) мачовете си бяха наши. Отдавам пропуските на нервността на отбора, но мисля, че сега момчетата ще се успокоят и ще заиграят още по-добре", коментира Киселичков пред БТА.

"Лошото е, че в момента се притиснати от контузии, които нарушават ритъма на работа на тренировките. Но смятам, че въпреки резултатите до момента, има позитиви в отбора, в играта и съм сигурен, че хубавите моменти предстоят.

Призовавам публиката да се върне на стадиона и да ни подкрепи, защото сме се захванали с нещо ново, вървим по нов път и всеки човек на стадиона е важен за нас. Каквото и да става, Черноморец ще се развива и се нуждае от подкрепата на хората", каза още треньорът.

Cентралният защитник Любомир Гуцев няма да тренира поне до понеделник, а днес в отбора се върна и юношеският национал Стойчо Атанасов. Той игра за 19-годишните два пъти срещу Албания и един мач срещу Македония.

Стойчо Атанасов, само на 17 години, дава сериозна заявка за бъдеща добра кариера и е поредният продукт на академията на акулите, който привлича вниманието.

До края на есенния полусезон още няколко момчета от школата ще бъдат наложени в първия отбор, уверени са в клуба. Михаел Орачев и крилото Искрен Писаров също са с травми, които обаче трябва да отшумят до дни.