Каталунска война! Феновете: Бартомеу е "плъх", да го прокудим!

снимка: twitter.com

Феновете на Барселона, които имат право да гласуват за президент на клуба, влязоха в яростна война с настоящия бос Джосеп Мария Бартомеу. Привържениците са бесни на трансферната политика, на умирането на най-известната школа във футбола и на потъпкването на наследството, което е оставил великият Йохан Кройф. Те се обединяват и правят подписка за предсрочни избори, за да изгонят Бартомеу веднага от Барселона. Феновете го наричат "плъх" и искат да прогонят чумата от "Камп Ноу".

Вижте скандалното изявление на привържениците на Барселона:

"Нашият клуб умира!

Ти имаш силата да се разграничиш от Сандро Росел и Бартомеу, който е като него!

При Джосеп Мария Бартомеу Барселона изгуби своята идентичност. Философията на Йохан Кройф беше унищожена. В момента клубът ни не може да привлече силен футболист и да печели трофеите, които печелеше преди години. Бартомеу е приятел на Росел, който се е запътил към затвора заради измами при трансфера на Неймар от Сантос в Барса.

Бартомеу увеличава цените на билетите. Той иска милиони за себе си и мисли, че точно ти си глупакът, който ще напълни тези джобове с евро!

Бартомеу е неспособен да направи един добър входящ трансфер. Привлича само футболисти със спорни качества за големи суми. Последният пример е Паулиньо. Този президент и хората около него изгониха Дани Алвеш, защото бил стар, а сега взимат 29-годишния Паулиньо от Китай! Това ръководство не предлага нов договор на капитана, на легендата Иниеста и най-вероятно той също ще си тръгне след края на сезона.

Бартомеу уби школата на клуба. Вече не се налагат юноши, а се дават милиони евро за ветераните Арда Туран и Паулиньо. Арда му трябваше заради пазара в Турция, за да е доволен един от спонсорите... "Беко".

При Бартомеу Барса спечели 1 път Шампионска лига за 3 години. Реал вдигна 3 за 4 години.

Вече няма "Уницеф", има "Катар" и "Ракутен"!

Ако искаш всичко това да спре и да гледаш как отново Барса вдига купите, а не Реал - дай своя глас за предсрочни избори! Да изгоним този плъх от "Камп Ноу"!