Карикатурата Дениз Кизилоз пак пожела да купи ЦСКА - вижте какви ги върши

Английският бизнесмен от турски произход Дениз Кизилоз ще отправи оферта за ЦСКА. Той ще предложи план за оздравяването на клуба. Както Topsport.bg вече Ви съобщи Кизилоз е провел разговор с изпълнителния директор на "армейците" Александър Тодоров, който го е запознал със състоянието на клуба от Борисовата градина.

"Бъдещето пред ЦСКА е светло. Подготвям се и съвсем скоро ще предложа нова оферта за ЦСКА", категоричен е Кизилоз.

Близкият до Александър Томов бизнесмен имаше желание да финансира "армейците" и по времето на Петър Манджуков и Юлиян Инджов, но тогава не му бе позволено, пише Топспорт.

Sporta.bg обаче знае от отлично информирани източници, че представящият се за мастит бизнесмен Дениз Кизилоз всъщност е въздух под налягане.

Или иначе казано - кукла на конци на разни бивши фактори на Армията, които в момента всячески се стремят да навредят на клуба и да разбунят феновете.

При предишната си визита в София Дениз Кизилоз се изложи като кифладжия. Той се гмурна в нощния живот нас столицата и дори се снима с 2 родни старлетки в хитово нощно заведение.

Кизилоз обаче забрави да си плати сметката в бара(вероятно случайно - опиянен от красотата на надарените българки) и отпраши. Наложи се мускулест младеж да му покрива масфара.

Толкова за "мастития бизнесмен"...