Каранга изнудва ЦСКА-София от Бразилия, плашат го със спиране на права

снимка: lap.bg

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга е в родната Бразилия и отказва да се завърне у нас, за да вземе участие в зимния лагер на "червените". Нападателят е получил изкушаваща оферта от Китай, в която влизат 1,5 милиона долара годишна заплата, съобщават колегите от "Спортал".

За да се завърне на "Армията", бразилецът има условие към шефовете, а то е значително увеличение на заплатата. Това е вбесило ръководните фактори на ЦСКА-София. Шефовете са изпратили официално писмо на Каранга, в което го предупреждават, че ако не се завърне час по-скоро, то правата му ще бъдат спрени.

Официалната версия е, че нападателят отсъства заради лични проблеми. Старши треньорът Стамен Белчев сподели преди дни, че Каранга оправя имотни неуредици в Бразилия и затова се бави. Той не даде срок за връщането на тарана. Все пак, от ЦСКА-София се надяват Каранга да се прибере до 17 януари.

Вчера съпругата му качи снимка в "Инстаграм", а в коментарите "червени" привърженици подканват любимеца си да се завърне час по-скоро. Той все още не е дал официално становище по случая.