Каранга: ЦСКА има най-великата публика в Европа

Напусналият ЦСКА в посока Китай Фернандо Каранга се сбогува с феновете на отбора чрез специално съобщение в профила си във Фейсбук.

Както стана ясно, бразилецът ще бъде продаден на китайския Хенан Дзиние за около 4 милиона долара, като всичко между двата клуба е уговорено. Остава само нападателят да премине успешни медицински прегледи, тъй като от местния отбор искат да са сигурни, че напълно се е възстановил от контузията в коляното, която лекуваше доскоро.

Ето какво написа Каранга в социалните мрежи:

"Искам да благодаря преди всичко на ЦСКА за всички незабравими емоции, които ми донесе в тази година и половина! Благодаря на всички треньори, ръководство, служители.

Показахте ми защо всички наричат ЦСКА едно голямо семейство! И най-вече безкрайни благодарности на най-великата публика в Европа!

Наясно съм, че никъде няма да видя това, което видях в този велик клуб! Вие ме накарахте да се раздавам до последен дъх за тази магия, наречена ЦСКА!

Въпреки всички трудности и удари вие и червената фланелка ми давахте сили да се боря! Ще ми липсвате! Оставам завинаги един от вас!

И макар от разстояние, ще викам за отбора така, както го правят момчетата и момичетата на свещения стадион "Българска армия"! САМО ЦСКА до края на света!".