Капитанът на младите "лъвчета": Отличен колектив сме, стиснахме зъби и победихме

Капитанът на националния тим до 19 години Даниел Наумов бе много щастлив на "Летище София", където днес българите бяха посрещнати като герои. Наумов и съотборниците му успяха да си извоюват правото да играят на европейското първенство през юли в Грузия. 

"Очаквахме класирането, отидохме със самочувствието на победители, и постигнахме отлични резултати. Франция е най-добрият отбор срещу който сме се изправяли, победихме ги, целта ни е първото място", каза вратарят.

"Отличен колектив сме, за последния мач с Босна имахме леки проблеми 4 човека, но стиснахме зъби и победихме", добави още той.

Голмайсторът на България в елитния кръг на квалификации по пътя към европейското първенство Калоян Кръстев коментира класирането на тима.

"Бяхме единни, спечелихме мачовете с Франция и Босна, бяхме всички заедно като едно.  На европейското мисля, че ще се представим добре, не е проблем с който и тим да се изправим, имаме шансове, играем в мъжкия футбол, справяме се добре, мечтаем да играем на световно и да преодолеем групите на европейското", каза футболистът на Славия.