Капитанът на Локо (Сф): Съдията взе пари от Левски, убеден съм

снимка: БТА

Капитанът на Локомотив (София) Александър Бранеков беше бесен след срещата с Левски и увери цяла България, че съдията Стефан Спасов е бил купен от "сините", за да се стигне до победата с 2:1 на отбора.

 

Юношата на ЦСКА беше един от тримата санкционирани със спорни червени картони, като неговият съотборник Том и Михелич бяха другите двама, но защитникът увери, че само този на халфа на домакините е бил реален.

 

"Съдията взе пари от Левски на 400% съм сигурен", заяви гневно Бранеков след срещата, като обоснова мнението си с фактите от мача.

 

"Абсолютно съм убеден. Това е грозна работа. Това е само една игра и не разбирам защо трябва на всяка цена да се става шампион. Всеки мач ни е важен и се надявам да се спасим.

 

"Дузпа за Левски имаше и никой не е претендирал, а за Левски имаше чист червен картон за нарушението на Михелич. Шест минути играхме поравно и побърза пак да ни изгони играч.

 

"Те тия играчите на Левски са толкова куци коне, че...", каза още Бранеков, който беше силно афектиран от спорните решения на рефера Стефан Спасов, който има вероятност също да отнесе наказание заради слабото си съдийство.