Капитанът на Ботев: Излизаме да бием ЦСКА, Руй Педро е опасен

снимка: botevplovdiv.bg

„Наясно сме, че ще ни бъде доста трудно, но идваме за победа. Съперникът разполага с доста силни играчи. Руй Педро се оформи като гол­майстор, но не само той но­си опасност. Трябва да сме много внимателни. Това, че допускаме много попадения като гости, го отдавам на липсата на концентрация в някои моменти. Работим, за да подобрим тези неща“, от­чете капитанът на Ботев Лъчо Балтанов часове преди мача с ЦСКА, който започва в 17:30 часа.

Той хвърли вината върху себе си след за­губата от Дунав (0:2). Халфът изпусна дузпа при 0:0.

„Отърсих се от това. Вече не съм 15-годишен, за да ми тежи дълго. Аз си поех отго­ворността, извиних се на отбора и феновете. Оттук нататък гледам напред и не мисля за миналия мач“, добави Балтанов.

Той коментира и оттегля­нето на втория собственик за този сезон Георги Самуи­лов. „Не сме усетили ефект от неговото оттегляне. Мо­же би ще има за в бъдеще, но в момента – не. Това оказва влияние върху нас играчите най-вече психологически. Имаш несигурност за бъде­щето, но вярвам, че ръковод­ството ще намери начин, за да излезе от ситуацията“, ка­за още Балтанов.