Капитанът на Базел: Не дадохме никакви шансове на Лудогорец

снимка: БТА/AP

Капитанът на Базел при разгромната победа с 4:0 над Ливърпул на "Санк Якоб Парк" снощи - Фабиан Фрай, не скри задоволството си от резултата и играта на своя отбор.

"Мачът започна до голяма степен така, както го бяхме планирали. Начинът, по който отборът като цяло влезе в мача, беше страхотен. Добре е, че аз успях да допринеса за това представяне, но не това е най-важното", каза Фрай след мача. 

"Първите 30 минути бяха доста трудни и равностойни, но това е нормално, защото в Шампионската лига няма лесни противници.

Знаехме че ще трябва да бъдем търпеливи и да чакаме нашите шансове. След като вкарахме обаче първите два гола, стана много по-лесно за нас. Не дадохме на Лудогорец почти никакви възможности", добави полузащитникът на Базел. 

"Сега имаме шанс да излезем твърдо на 2-ото място в директния мач с Ливърпул. Мачът ще бъде като финал - ние или те, който бие отива във фазата на елиминациите. И ако се случи, би било фантастично.

Но можем да вземем и нещо срещу Реал Мадрид, защото действително няма какво да губим и ще бъдем домакини. Тъй като Реал вече са се класирали за осминафиналите, може и да не подходят много сериозно в нашия мач", надява се Фабиан Фрай.