Камикадзето Ставров със спрени права

Съдийската комисия излезе с поредноти си тъпо решение. Явно хората в тази комисия са тотално безочливи и не смятат за нужно да подават оставки и да поемат отговорност за клането срещу най-стария клуб у нас -Ботев.

От СК са категоричи, че решенията на камикадзето Станислав Ставров и неговите помощници са повлияли на крайния изход от мача.

Публикуваме становището без редакторска намеса:

"СК при БФС разгледа ръководството на полуфиналната срещата от Купа България между отборите на ПФК "Славия" гр.София и ПФК "Ботев" гр.Пловдив.

От направения анализ се установи, че при ръководенето на поверената среща главният съдия Станислав Ставров и втория асистент съдия Милен Арабаджиев са допуснали явни грешки, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, съгласно правилата на БФС, дава основание на СК при БФС да предприеме всички предписани действия по Правилника за футболното съдийство, в това число спиране на съдийски права.

СК при БФС обръща сериозно внимание на всички съдии да спазват стриктно Правилата на играта.

СК при БФС съблюдава и ще изпълнява стриктно всички предписани процедури и действия, предписани от нормативните документи на БФС".