Камбуров: Уважавам Лудогорец, но не разбират от футбол

снимка: БТА

Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров коментира дек­ларацията на Лудогорец. В нея бе замесено и неговото име.

Разградчани твърдят, че е пълна лъжа, че Козмин Моци е признал пред нападателя, че е извършил нарушение за дузпа с червен картон през първото полувреме на полуфиналния мач реванш от турнира за Купата на България, спечелен от домакините с 1:0.

"Селски работи. Аз знам какво ми е казал Моци. Много добре разбирам. Лудогорец са отборът с жалбите. Да си ги пускат. А пък и няма нужда ня­кой да ми казва в конкретна­та ситуация, че е 2000 про­цента дузпа и червен картон.

Аз участвах в нея. Те търсят нарушение горе, а то е долу, в крака, с който замахвам. При минаването Моци ми за­кача крака при самия удар. Има нарушение. Който разби­ра от футбол, знае, че има дузпа, футболните хора от Лудогорец също.

Сега Петричев, тези, дето пишат декла­рациите, тези в канцелария­та няма как да разбират от футбол", заяви Камбуров пред вестник "Тема Спорт”. "Искам да уточня, че не на­падам Лудогорец.

Те са най-добрият отбор и заслужават да бъдат шампиони. Не желая да влизам в полемики. Уважавам ги заради резултатите, които постигнаха у нас и в Лига Европа, и за това, което пра­вят с клуба.

Но да им коментирам всяка декларация... те може да си пишат постоян­но. Те си знаят", завърши на­падателят.