Камбуров ще липсва на Локо (Пд) срещу ЦСКА

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев даде днес традиционната си пресконференция на Лаута, на която говори за предстоящия мач с ЦСКА. Ето какво каза наставникът на черно-белите:

В началото искам да поздравя отбора на Лудогорец за това, което направи снощи. Смятам, че с влизането си в Шампионската лига ще вдигнат имиджа на българския футбол. От името на всички в Локомотив Пловдив им желая успех в груповата фаза на Шампионска лига.

За предстоящия мач с ЦСКА всички футболисти са на линия. С изключение на Камбуров, който ще ни липсва много. Но знаете за договорката, която той има с ЦСКА.

Нямаме други проблеми, готвим се сериозно и всички са достатъчно мотивирани. Играта срещу Черно море определено не беше добра, но знаете, че трябва време и търпение. Да се надявам, че мачът с ЦСКА ще е съвсем различен от това, което показахме във Варна.

Не са изключени такива мачове. Тепърва сглобяваме отбора. Въпросът около шотландеца Джордан Мортън приключи. Той е освободен от отбора. Не се потвърдиха нашите очаквания от него и затова го освобождаваме. Не можем да си позволим да държим чужденец, който да играе само в дублиращия отбор.

Ръководството на Локомотив Пловдив пусна в продажба билетите за съботния мач с ЦСКА. Пропуските се продават в магазина за фен-артикули на стадиона и са на обичайната си цена - 7 лева за Трибуна Спортклуб и 10 лева за Централната трибуна. Билетите за привържениците на ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача.