Камата преживя отново женитбата си с Мариана под тепетата

Христо Стоичков презентира своята автобиография и в Пловдив вчера вечерта. Феновете имаха възможност да се снимат с голямата ни футболна звезда, да получат автограф от него, а и не на последно място - да се докоснат със спечелената от него "Златна топка". Камата отдели няколко минути и на журналистите преди началото на горепосоченото събитие. Ето какво сподели той пред множество колеги:

"Щастлив съм, че след толкова много години съм тук в Пловдив, в едно свято място за мен, тъй като през 1988 година се жених в този хотел. И фактически оттук започна моят път в кариерата, с моето семейство с моите деца. Сега вече съм щастлив дядо. Спомените ми са страхотни и затова избрахме това място за представянето на книгата ми".

"Пловдив е футболен град. Много преди мен е имало величия в българския спорт. Много са хората, които са били мои идоли - да не изброявам всички, но Динко Дерменджиев, Христо Бонев, Георги Славков, Аян Садъков, от когото наследих фланелката с №8 в националния отбор, Марин Бакалов, Георги Георгиев... Един град с много големи шампиони", каза още Камата.