Какво ново в Sporta.bg?

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Скъпи приятели имаме удоволствието да ви представим напълно обновения сайт Sporta.bg.

Вече близо пет години Sporta.bg стои близо до вас и ви информира за всичко най-важно в света на спорта.

Новият Sporta.bg има с какво да се похвали и в следващите редове ще ви запознаем от близо с най-новите ни рубрики и функционалности, с които ще ви бъдем още по-полезни.

eaaee8e1-fbbb-7d42-1680-66a931508517

Първото нещо, което ще ви направи впечатление са логата на най-любимите отбори точно над главата на сайта. От там ще можете по възможно най-лесния начин да стигнете до любимия отбор, където може да научите повече новини, програма, резултати и галерии.

"Моите любими отбори“

Всеки потребител ще има възможност да моделира лентата с логата спрямо своите предпочитание. Всеки от вас ще може да сложи само логата на любимите отбори и след като влезе в сайта с регистрация ще вижда единствено това, което той си е избрал.

"Бързи връзки"

Всеки потребител ще може бързо и лесно да намери достъп до най-важните и актуални теми от последното денонощие.

„На кой отбор е този футболен екип“.

 Това е вашето място, където Вие потребителите ще участвате в нашите игри. Нашата цел е и ние да научим нещо повече за вас и затова трябва да бъдете честни. 

"Лента със спортове"

Всички най-интересни спортове са извадени на първа линия в Sporta.bgкато този път сме добавили и Снукър защото феновете на този спорт у нас постоянно се увеличават.

Също така Sporta.bg бе медиен партньор на последните два международни турнира в България и този спорт е сериозно застъпен в нашата новинарска емисия. 

В секция „Други Спортове“ ще видите информация за всички останали спортове подредена по съответните спортове. Тази уникална възможност за България ще ви даде шанс да научите или да търсите само новини от конкретен спорт. 

Sporta.bg има възможност да следи новини за над 40 спорта, като всички от тях са разделени в категории. В категория бойни спортове ще намерите всички за бокс, борба и т.н. 

 

caa0b47a-62d6-d1f6-bad9-61ab9f8997b6

"Лента Горещо"

В модул „Горещо“ ще виждате най-горещите новини от деня, които са по определена тема. Те могат да бъдат и повече от четири, като целта е да бъдат на едно място за вас, за да може Вие потребителите да имате достъп до тях много по лесно и само с един клик.

"Водещи новини"

Новият ни модул с най-водещи новини съдържа трите най-важни новини в момента. 

Както виждате от снимката и малките иконки долу вдясно, ние ви даваме възможност с едно натискане да споделите статия във вашия Фейсбук профил.

4169cf0e-c869-6b91-4381-73b9da002477

ebdd317e-baf5-6abc-9b3f-0f4c96a2ea2f

"Спортни Страсти"

Най-новата ни рубрика „Спортни Страсти“ има за цел да обедини всички най-интересни коментари, интервюта и анализи в едно. Дори и забавните и смешни изпълнения, които също са част от спортната игра.

Затова ви предлагаме това уникално решение. Тук може да видите нашите последни интервюта, и коментари на ежедневните теми. Но това не е всичко. Представяме ви и най-новите ни рубрики класации, фензона, незабравимите голове, кариран флаг, от дузпа в тъч и снукър експерт.

В класациите ще може да гласувате за най-добрите голове и изпълнения на седмицата на кръга или от уикенда. В рубриката ФЕНЗОНА всички фенове ще могат да видят най-големите, най-красивите хореографии по стадионите в целия свят. „Незабравимите голове“ има за цел да ви припомни най-великите голове в историята на футбола. Помните ли волето на Трифон Иванов срещу Уелс?

С последна рубрика „от дузпа в тъч“ и потребителите ще получат и поредната доза смях, защото много забавни неща се случват по футболните терени, а и не само. В „От дузпа в тъч“ ще видите най-комичните изпълнения с видео и снимки.

 

d07d2d45-81a8-d75c-260e-3f5d288c130b

"Табове със статистика" 

Sporta.bg има най-уникалната база данни със статистика за най-силните футболни първенства плюс българското. Нашите данни датират от последните 7 години, което означава, че Вие може да видите футболистите от конкретен сезон в конкретен отбор. Да видите резултати и класирания по сезони. Сега цялата тази статистика е много близо до вас и само на един клик разстояние. 

Още от заглавната страница на сайта имате възможност директно да видите класирането на първите пет отбора във всяко едно първенство.  Също така имате ужасно лесен достъп до програма и резултати от конкретното първенство само с натискане на табовете.

По същия начин може да намерите още новини, статистика за голмайстори и най-груби играчи. 

61236b0c-f038-dbab-eb33-821504a90bc7

 

"Шампионите на България"

Едно от най-уникалните неща в Sporta.bgбазата данни с олимпийските и световни шампиони от България. Sporta.bg притежава най-голямата база данни с шампионите на България.

Никъде другаде не може да намерите снимки и профил на най-големите и успели спортисти от страната. Сега ще имате възможност да видите и последните новини за шампионите както и самите профили.

"Кадър на деня"

Всеки ден ще ви показваме няколко снимки от най-интересните положения с камера или фотоапарат на спортно събитие от последните 24 часа.

"Класиране на живо и мачове на живо"

Sporta.bg следи всички най-интересни мачове на живо от Европа и България. Вие можете влезете във всеки мач и даа видите не само съставите на двата отбора, но и класирането на живо под тях. То се обновява след головете в мача и реално виждате истинското класиране.

"Места за спортуване"

Благодарение на нашите приятели от Sportuvai.bg ще можете да се информирате за местата за спортуване.

Докато четете новините от категория тенис ще намерите в дясната колона къде може да тренирате тенис.

Това важи за всички спортове в нашите категории.

Това обаче не е всичко. Ние няма да спираме да работим за Вас и да подобряваме сайта, за да бъдете по-информирани.

Очаквайте скоро и нашата видео галерия, където само с един клик ще можете да гледате всички видеа от последните мачове.