Какво да очакваме от България - Русия?

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова очаква победа за България на Световното първенство по волейбол.

Теодора Стефанова смята, че „лъвовете“ ще постигнат така мечтания успех над Русия след много измъчен и труден двубой, който ще бъде спечелен като по чудо от нашите волейболисти.

Последната прогноза на ясновидката се оказа неточна след загубата на България от Канада и отпадането на Григор Димитров.

Трябва да отбележим, че Теодора Стефанова предрече трансферите на Валери Божинов и Ники Михайлов в края на трансферния прозорец.

- Ще успее ли България да постигне голям успех и да победи Русия?

- Очаквам един много труден и измъчен двубой за България по подобие на мача с Египет. Пламен Константинов ще направи промени още преди началото на двубоя, с цел да подобри играта на някои позиции. Напрежението ще бъде водещо в този мач за България. Руснаците ще подходят много агресивно и ще искат много бързо да приключат двубоя. Напрежението при тях ще бъде много по-малко и те ще са освободени психически.

България ще постигне победата благодарение по-скоро на на някакво чудо. Очаквам голямо раздвижване в играта на българите във втората половина на сблъсъка. Русия ще води през голяма част от мача, но българите ще постигнат чудото и ще се поздравят с победата. Ще има много допуснати грешки, които ще изнервят още повече ситуацията, но трябва да преодолеем трудностите, за да стигнем до края.