ЦСКА дава БФС на ФИФА и УЕФА

снимка: Булфото

Силният човек в ЦСКА Александър Томов изригна срещу съдийството на Станислав Тодоров по време на днешното поражение с 1:2 във Варна.

„Червените“ бяха жестоко порязани от международния ни рефер, а бившият президент на клуба заяви, че ЦСКА ще алармира институции като ФИФА и УЕФА за случващото се в българския футбол.

„Получихме сведение преди мача, че този съдия вероятно ще направи поразии, но това, което се случи, надхвърли всичките ни песимистични очаквания. Очевидно става въпрос за типична поръчка. Обикновено се прави по една, две грешки. Днес ставаше дума за над 15 отсъждания срещу ЦСКА в търсене на начин как ЦСКА да загуби“, заяви Томов в ефира на „Спортът по Канал 3“ с Крум Савов.

Готови сме да изпратим сигнали срещу ФИФА и УЕФА за случващото се в България и срещу БФС. Опитите за пращане на ЦСКА във „В” група се правеха със знанието на БФС. Това е поредният опит, не е първи, в който виждаме как се убива българският футбол".

"Видяхте каква подигравка беше това. Не може да има футбол при такъв съдия. Черно море нямаше нито едно положение, освен тези две положения. Повече от ЦСКА няма да правим изявления. Това е поредният опит, не е първият, в който виждаме кашата в българския футбол. Не е въпросът за един отделен съдия или поръчков мач, проблемът е голям и е в цялата организация, в целия БФС, има привилегировани и непривилегировани клубове", добави босът на „армейците“.