Изненада за феновете на Кобрата! Пулев ще тренира пред очите им

снимка: Team Sauerland

Невероятен шанс се открива пред феновете на бокса и Кубрат Пулев. Най-добрият ни боксьор днес ще направи нещо, което не е правено до сега в България. Кобрата ще проведе своята тренировка на открито. Тя ще е от 17:00 часа в Парк Център София и ще бъде открита за фенове и журналисти. В продължение на 20 минути феновете ще могат да гледат как протичат заниманията на Пулев преди важните мачове.

Опонентът на Кобрата Самюел Пирър също се очаква да пристигне на събитието и да вземе участие. Той каца днес в София, след което ще бъде настанен в хотел. Веднага след това ще се отправи към Парк Център София. В тренировката най-вероятно ще се включи и легендарният немски треньор Ули Вгнер, който подготвя Кобрата.

Изненадите за феоновете на бокса обаче не спират до тук. Организаторите на галавечерта, която е на 3 декември в "Арена Армеец" са поканили и Тервел Пулев да се включи в днешната тренировка.

Утре боксьорите ще участват в пресконференция, а в петък е кантарът. Той отново ще бъде открит за фенове и ще започне в 16.00 ч в Парк Център София.