Гонзо: Няма да допуснем катастрофална загуба

снимка: levski.bg

Българския шампион Левски заминава за Испания в добро настроение, това увери спортно-техническият директор на "сините" Георги Иванов на аерогара София тази сутрин. В четвъртък вечер, Левски излиза срещу Виляреал на ст. "Ел Мадригал" в първи мач от груповата фаза на турнира Лига Европа.

 

"Левски може да се вдигне и след най-лошите загуби. Затова сме голям отбор, затова след една загуба се вдига такъв шум и се правят трагедии. Аз съм сигурен, че футболистите вече са забравили мача с Локо София", сподели Гонзо пред репортерите на летището. "Относно промените в състава, трябва да питате треньора. Съмнявам се, че ще допусне катастрофална загуба. Ще се опитаме да опровергаем критиците и да разочароваме гледачите, които предричат такива неща."

 

"Заминаваме в добро настроение. Надявам се да се върнем с такова и след мача в Испания. Аз мога да ви обещая много неща, но ще се види, след като свърши мача как сме изглеждали. Футболистите знаят за какво отиват в Испания. Трябва да се раздадат и ако могат да вземат нещо", добави Иванов.