Ивайло Манджуков: ЦСКА е моралният шампион

Членът на Управителния съвет (УС) на ЦСКА Ивайло Манджуков заяви, че "армейците" имат пълното право да се чувстват като морални шампиони, дори и да не стигнат до титлата.

Ивайло, който е син на един от големите акционери на "Армията" - Петър Манджуков, даде интервю за в. "Тема:Спорт", в което говори за ситуацията в ЦСКА, стратегията за развитие на клуба, международната дейност, за която Ивайло Манджуков отговаря, и други любопитни теми.

"Отчитам моментните обстоятелства и съм наясно, че ще ни е много трудно да станем шампиони. Ако вземем титлата, това ще е много голям бонус и награда за треньорите и футболистите.

Те са го заслужили с поведението си през годината. Показаха изключителен стоицизъм и мъжество, особено предвид това какво претърпя ЦСКА през последната година и половина.

Титлата ще е най-добрият завършек на техния труд, както и този на акционерите. Тя ще е с изключителна стойност и за феновете, които са най-големият ни капитал. Но дори и да не станем първи в края на сезона, ЦСКА е моралният шампион", категоричен бе Ивайло Манджуков.