Иван Ценов и Тодор Стойков влязоха в УС на БФБаскетбол

снимка: БТА/AP

Иван Ценов и Тодор Стойков са новите членове на Управителния съвет на БФБаскетбол. Това стана ясно след днешното Общо годишно събрание на баскетболната централа. Сбирката, на която присъстваха 46 делегати, продължи по-малко от два часа.

От УС бяха освободени Здравко Димитров, Цветан Антов, Константин Папазов и Иван Джиджев.

Членовете на УС бяха намалени от 15 на 13. В него влизат Георги Глушков, Сашо Везенков, Петър Георгиев, Симеон Варчев, Иван Чолаков, Иван Мирчев, Юлия Боянова, Александър Чакмаков, Камен Тошев, Росен Барчовски, Стефко Станев, Тодор Стойков и Иван Ценов.

Събранието се проведе при следния дневен ред:

1. Отчет на Управителния съвет за изминалия период от предишното общо събрание; 2. Отчет на Контролния съвет за изминалия период от предишното общо събрание; 3. Финансов отчет за 2013г. и утвърждаване на проект за бюджет за 2015г. 4. Промени в броя и членовете на Управителния съвет на БФБаскетбол; 5. Приемане на промени и допълнения в Устава на БФБаскетбол и  други нормативни документи на БФБаскетбол; 6. Други

БФБаскетбол е изчистила задължения от около 475 хиляди лева в последните три години беше съобщено на събранието. Делегатите решиха УС да направи промени в трансферния правилник при подрастващите.